Blogg-O-sugen.

Nej. Jag äter fortfarande inte godis. När ingredienserna till Willes tårta skulle inhandlas missade vi att Non Stop innehöll spår av nötter. De fungerar dock bra som fotoprops till mina nya vaser! Jag valde ut en annan som 365-bild, men jag gillar nog denna mer.

Jag måste säga att skåningarna (sorry guys!) är lika underhållande varje vinter. Ja. Visst är det kyligare detta år. Men inte mer snö än vad det vanligtvis brukar vara i februari-mars. Det är värsta paniken här, folk som fastnar med bilar etc. Norrlänningen i mig hånskrattar. Vad är några decimeter snö mot ett par meter? Kom igeeen?!

Ikväll är det mys med tacos samt Sci Fi – Fringe, Supernatural och The Vampire Diaries. Najs.

Edit: Nja, nu pratar jag alltså om här inne i stan. Vi har inte mer snö än andra år – den har bara legat längre. Ett år ställdes bussarna in en dag eller två p.g.a. snön, det har man exempelvis inte gjort i år. Ute på Österlen verkar det dock vara samma som alla andra år, d v s att vissa vägar plogas dåligt. Varje år blir mamma och pappa insnöade ett par gånger – i år har de blivit det en gång. I år är det mer snö än förra, dock har det varit än mer snö något annat år. Sooo. Same same from my point of view. )

Det är detta som är själva poängen. Varje år de sista 10 åren hör man folk säga att ”Oooh, snö? Det brukar vi aaaldrig ha!”. Yeah right. Varje år de sista 10 åren har snön kommit. Varje år. Att det är kallare detta år säger jag inget om. För det är det. Men det borde inte inverka på idioternas framfart med sommardäck…7 Responses to “Blogg-O-sugen.”

 1. Maria skriver:

  Ja, när det gäller snö så måste man nog vara norrlänning för att kunna se det hela i rätt perspektiv. -) När jag fyllde 7 så kom det så mycket snö under natten så vi kom inte ut genom dörren, pappa fick hoppa från garage-taket för att kunna komma ut och här är det livat över 2 decimeter. :lol:

  Kram Maria

  [Reply]

 2. Helena Kulle skriver:

  Härlig bild, snygg focus som vanligt i dina bilder.

  *harkel* jag som skåning måste få säga att jag tycker det är liiiite mer snö än vanligt ) )
  Inte jämnfört med var ni norrlänningar är vana vid, hela det skånska samhället går ju under när snön kommer, plogbilar vad är det?!
  Kan faktiskt se det roliga tillsammans med dej…
  Fast min lilla bil blev totalt inskottad igår så det tog nästan 30 min att hitta henne igen, då var jag inte lika glad ) )

  Ha en supermysig helg, men det verkar ju som det blir )
  /Helena

  [Reply]

 3. Njaee, det är är betydligt mer snö än vanligt. Inte ens här i Göteborg har jag upplevt så mycket sen jag var liten. Klart att man reagerar då det är ovant. I Norrland är man ju betydligt mer van!

  Jag njuter och älskar detta iaf. blir sne på alla som gnället såpass! Äntligen har vi äkta vinter efter 20 år typ. Njut av livet liksom! Runt hörnet väntar våren, vad finns det att gnälla över? Livet är gott säger jag !

  Där fick du svar på din kommentar också !

  [Reply]

 4. Enfinity skriver:

  Passar utmärkt som fotomodeller tycker jag smile

  Stockholmarna är likadana. Konstigt att dom blir lika förvånade varje år att det kommer snö. Oh shit måste man ha vinterdäck i år också? huh

  Hoppas blogglusten kommer tillbaka snart.

  Kram på dig

  love

  [Reply]

 5. kicki skriver:

  Hahaha – ja, både skåningar och stockholmare är roliga när det kommer till snö! Min favorit var nog ett år när jag bodde i Malmö och de lät bli att snöröja de 2dm snö som kom eftersom de räknade med att den skulle smälta på en gång. Efter en vecka kom de på att de nog var tvunga att ploga lite ändå. Efter två veckor hade de kommit till min lilla gata, där vi vadat omkring i 2dm brun snö … en annan favorit var det år stockholms stad betalat för plogning men inte bortforsling av snön, vilket resulterade i halvmeterhöga snövallar mellan trottoar och väg. Heja!

  Och jag förstår kaoset ute på slätten i Skåne – de där drivorna som blåser upp tvärs över vägarna är ju inte att leka med, men att gnälla inne i stan… nä!

  Jag älskar att ha riktig vinter mer än den vecka som det brukar bli och njuter av varenda dag!

  [Reply]

 6. joacim skriver:

  Hihi, blogg-o-sugen osså en bild på non-stop! Hehe… Bara att köra på då! Non-stop… Eller Skåningarnas beklagande över snön år från från år non-stop… Hehe.

  Väldigt fin bild btw!

  [Reply]

 7. Trulsan skriver:

  ‘Nonstop är inte gott, men snygga håller jag med om =)

  Här HAR vi mer snö än vanligt. Nästan metern och har legat i 2 månader i sträck, rekord sen 20-talet nån gång. I love it!!!

  Kraaaamen love

  [Reply]

Leave a Reply