Urban snow.

Kung Bore visar sig onekligen från sin bästa sida just nu. I love it!

Jag vet att ni är många som är trötta på vintern, men personligen är jag riktigt nöjd. Jag är uppväxt med vintrar som denna. Nej. Jag gillar inte när staden är grådaskig med enbart med en massa slask, och solen har inte visat sin vackra nuna på länge nu. Men jag njuter. Njuter av kylan. Njuter av snön. Njuter av att se staden upplyst.

Det var inte meningen att ta en paus, jag har helt enkelt inte haft någon lust att uppdatera. Wille var hemma hela förra veckan med hosta och vi har haft fullt upp i helgen. Jag har egentligen jättemycket bilder jag tänkt lägga upp, men sen har det bara runnit ut i sanden. Får se om fler kommer upp idag.

Ha en skön tisdag )

PS. Detta får bli mitt bidrag till Tisdagstema. Man skulle kunna uttrycka det som att det varit något KAOSartat i trafiken på sistone )

9 reaktion på “Urban snow.”

 1. Najs najs, Älskar oxå det softa med snö. Det bromsar pulsen och ljuden… Mumma för mig!

  Dumt på jobbet bara i trafiken. De verken ser eller hör oss de där andra som inte arbetar med blåblinket!
  Fast charmigt så det förslår.

  [Reply]

 2. Men där är du ju )
  Hoppas allt är bra med dej…!?
  Härlig bild, kan hålla med om att vintern är fin så länge man slipper slasket, men tyvärr blir det lite slabbigt inne i stan. Men liiiite vårkänslor har jag allt…
  Natti natti.

  [Reply]

 3. Hej!

  Nej, det är jobbtankar som tynger lite. Min anställning går ut snart och än har jag inte hört något om att få stanna kvar. Fast den andra tjejen är mammaledig bara så det ser inte ljust ut just här. Men men…

  Tack för omtanken!

  Allt bra med dig? Läste på Twitter något om flytt? Är det snart? Göteborg som gäller då eller? -)

  Ja, vintern har varit fantastisk men nu är det mars och på tiden att våren dyker upp. Den är försenad -) Aja, det mesta av snön är iaf borta! Trodde jag aldrig skulle hända innan maj typ !

  Ha en bra dag!

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>