d-day.

…och så var denna kurs över. Grupparbetet har varit minst sagt intressant och det har varit ett evigt kompromissande med fem starka viljor – alla med olika erfarenheter och funderingar. Tentamen bestod av tre delar – informationssökande, muntligt samt skriftlig presentation. Det intressanta var att vi i den skriftliga delen skulle beskriva själva arbetsprocessen bakom vår muntliga presentation, inte det vi kommit fram till i vår studie. Vad den handlade om? Vi gjorde en socialantropologisk studie med syfte att belysa graffiti utifrån både målarens samt samhällets perspektiv, detta för en fiktiv utställning i Lund. Mycket intressant!
(gissa vilka som fick VG på tentamen?! *wohooo*)

Faktum är att jag tänkte hänga på nästa kurs också som handlar om mänskliga rättigheter trots att jag redan har tagit poängen. Jag har bara en distanskurs att göra fram tills bebis kommer i maj och känner att jag behöver ut och träffa folk samt låta hjärnan arbeta lite. )

Jag skall ta en välbehövlig bloggrunda i helgen när jag har lite mer tid. Ha en skön fredag!2 Responses to “d-day.”

 1. Helena Kulle skriver:

  Vad du varit duktig D
  Hoppas du får en underbar helg och att solen kommer skina på dej.
  KRAM
  /Helena

  [Reply]

 2. Maria skriver:

  Du är nog den mest imponerande människa jag vet.
  Grattis till VG:t på tentamen.

  [Reply]

Leave a Reply