Dag 1: Självporträtt.

Något sent påtänkt har jag beslutat mig för att hänga på Kristinas fotoutmaning under juli månad, dock kommer de första bilderna att vara arkivbilder då jag hinner inte fota de första teman idag. Häng på du med vettja!

Bilderna nedan är tagna i början av mitt första år av Projekt 365, då jag var inspirerad till att fota mycket självporträtt. Objektivet är mitt kära 85mm och dessa är tagna i duschen med en fjärrutlösare i min hand. Som ni vet gillar jag inte att lägga upp bilder på mig själv (eller andra) här på bloggen så det blir inte mer visande av ansikte än så här.

Självporträtt, september 2009.

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad (favorit i repris)
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bildOne Response to “Dag 1: Självporträtt.”

  1. Maria skriver:

    Verkar vara en kul utmaning men jag har så himla svårt för att ta självporträtt, men när jag ser din så kommer jag ju på jag med att man behöver inte ta en bild rakt upp och ner.

    [Reply]

Leave a Reply