Dag 12: Min vardag.

Just nu består min vardag av barn och skola. Tanken är att Tyra inte skall behöva börja på dagis förrän runt 3-4 års åldern men jag kommer att plugga distanskurser vid sidan av under tiden jag är hemma med henne. Då jag var hemma med Wille var det mest rulla tummarna som gällde för på den tiden fick man inte plugga samtidigt som man var föräldraledig (i alla fall inte jag, inte med det facket jag hade), och det riktigt kröp i kroppen på mig. Sambon jobbade vid den tidpunkten 60 mil ifrån så han veckopendlade och jag hade gladeligen ägnat mig åt studier om kvällarna när Wille somnat men jag vågade inte chansa och få på pälsen av Försäkringskassan.

I dagsläget spelar det ingen roll huruvida man får göra det eller ej då jag inte tar ut några föräldradagar, men jag är glad att andra kan använda sig av detta. Några roliga distanskurser jag kan rekommendera är bland annat Visuell Kommunikation samt Digital Bildbehandling. Jag har läst några inom socialantropologi också men ser att de inte finns kvar i utbudet. Vad jag skall läsa denna termin? Fotografi samt Afrikanska språk! )One Response to “Dag 12: Min vardag.”

  1. Pia skriver:

    Oh, distanskurs i fotografering? Var, när, hur?

    [Reply]

Leave a Reply